חגיגת נטיעות בחריש

ט"ו בשבט בחריש הוא הזדמנות להמשיך בנטיעת העצים ושתילת פרחים ברחבי העיר ומוסדות החינוך. במהלך החג שצוין השבוע התקיימו שלל פעילויות במוסדות החינוך ובמסגרות הבלתי פורמליות של העירייה.

יצחק קשת ראש עיריית חריש: "אני שמח שזכינו לשתול ולנטוע במוסדות החינוך וברחבי העיר כולה. פעילות קהילתית כפי שנראתה השבוע ברחבי העיר מראה את העוצמה הקהילתית שנבנית כאן"

אחת הדרכים לצבוע את העיר חריש שנמצאת בשלבי בנייה מתקדמים הוא דרך שתילת פרחי נוי ועצים ברחבי העיר שיכניסו צבע ויתנו מענה עתידי לצל ונראות. לכן במהלך כל השנה מתקיימים פרויקטים בנקודות שונות בעיר הכוללים שתילה ונטיעת עצים ופרחים.

השנה, חג ט"ו בשבט היה הזדמנות לשתול במוסדות החינוך החדשים בעיר עשרות פרחים ועצים. כל מוסדות החינוך השתתפו בפעילות וחשפו את הילדים לחשיבות החג. בבית הספר " תלמי הדר", שחנכו בספטמבר האחרון את מבנה הקבע שלהם, ציינו את החג בפעילות שתילה נרחבת שכללה הכנת עדניות עם פרחים, שתילת פרחים בשטחים ריקים ושתילת עץ ראשון בשטח בית הספר.

בשבוע שעבר התקיים הפנינג חגיגי בגינה הקהילתית בעיר ובו התקיימה פעילות שתילות יצירתית במיוחד הכוללת משחקי יצירה והפעלות בהובלתן של תנועת הנוער "השומר החדש" . השבוע התקיימה פעילות נוספת לכל המשפחה בלובי הבניינים. כל בניין קיבל ערכת משחק בנושא ט"ו בשבט ושקית זרעים לשתילה בשטח הבניין בחסות העירייה.

יצחק קשת, ראש עיריית חריש אמר: ט"ו בשבט הוא חגיגה בכל הארץ אך בחריש בפרט. אני שמח שזכינו לשתול ולנטוע במוסדות החינוך, וברחבי העיר כולה. פעילות קהילתית כפי שנראתה השבוע ברחבי העיר מראה את העוצמה הקהילתית שנבנת כאן. אני רוצה להודות לעשרות התושבים שלקחו חלק בפעילויות השונות שהכנו עבורם השבוע.

מאחל לכולם חג ט"ו בשבט שמח!