הודעה להורים על פעילויות הקיץ במערכת החינוך

העירייה נערכת השנה להפעלת תוכנית בתי הספר של החופש הגדול גם בגני הילדים, גם בבתי הספר היסודיים ובכיתות ז'-י"א. הודעה מפורטת נפרסם בקרוב. בינתיים יש פרטים שחשוב לנו שתדעו

העירייה נערכת השנה להפעלת תוכנית בתי הספר של החופש הגדול גם בגני הילדים, גם בבתי הספר היסודיים ובכיתות ז'-י"א. פרטי התוכנית הועברו על ידי משרד החינוך רק לפני ימים ספורים, ואנו מגבשים כעת את המתווה המלא שיופעל בחריש. הודעה מפורטת נפרסם בקרוב. בינתיים חשוב לנו שתדעו:

הפעילות בגני הילדים ובבתי הספר היסודיים תתקיים בימים ראשון עד חמישי עד השעה 13:00 בין התאריכים 1.7-21.7 ללא עלות להורים (זאת מאחר שהשנה חריש עדיין מדורגת באשכול סוציו-אקונומי 3). העירייה תפתח צהרונים עבור הורים שמעוניינים בכך (בתשלום ובכפוף למספר נרשמים מינימלי).

תתקיים פעילות קיץ גם בכיתות ז'-י"א בהתאם להנחיות משרד החינוך, שאת המתווה המדויק שלה אנו מגבשים בימים אלה.

ומה אחרי 21.7?

העירייה נערכת לפתיחת מסגרות חינוכיות נוספות לילדי הגנים וכיתות א'-ד' לאחר סיום פעילות בתי הספר של החופש הגדול. ההרשמה למסגרות אלה תהיה בתשלום והן ייפתחו בכפוף למספר נרשמים מינימלי. עלויות, תאריכים מדויקים ופרטים נוספים נפרסם בהמשך.

עוד פרטים מופיעים  בקישור: https://www.harish.muni.il/1346/

פרטים נוספים נפרסם בקרוב.