אתגרי העתיד: עכשיו גם בית ספר יסודי

בשנת הלימודים הקרובה תשפ"ד תפתח עיריית חריש בית ספר צומח חדש, שיחנך ברוח תיכון אתגרי העתיד המצליח. הרישום לבית הספר יהיה פתוח לכל תלמידי העיר

אתגרי העתיד – עכשיו גם בית ספר יסודי!

בשנת הלימודים הקרובה תשפ”ד תפתח עיריית חריש בית ספר צומח חדש, שיחנך ברוח תיכון אתגרי העתיד המצליח. הבשורה המשמעותית היא שהרישום לבית הספר יהיה פתוח לכל תלמידי העיר, ולא יתנהל רק בשיטת רישום אזורי.

בית הספר היסודי ישכון במבנה חדש צמוד למבנה הקבע של תיכון אתגרי העתיד בשכונת הפרחים. הקמת שני המבנים נמצאת בעיצומה, והם ייפתחו כבר ב-1 בספטמבר. הקומפלקס החדש בשכונת הפרחים יהיה למעשה קריית חינוך עירונית.

בשנת הלימודים הקרובה ייפתחו כיתות א’ וככל הנראה גם כיתות ב’ ו-ג’. ההרשמה תיפתח ביום שני בבוקר (22.5.23) לכל ילדי העיר. העירייה תעשה כל מאמץ לשבץ בבית הספר החדש את כל הילדים שיירשמו, אך לא ניתן להתחייב לכך. השיבוץ תלוי במספר המקומות ובמספר בקשות הרישום.