ב-1.6 פעילויות הפנאי, הספורט וההעשרה חוזרות

בהתאם להנחיות הממשלתיות, עיריית חריש תחזיר את פעילויות הפנאי, הספורט וההעשרה לפעילות בכפוף למגבלות

ביום שני הקרוב (1.6.20) עיריית חריש תחזיר את פעילויות הפנאי, הספורט והעשרה בהתאם להנחיות משרד הבריאות, משרד התרבות והספורט והשלטון המקומי, ובכפוף למגבלות שלהלן:

1. ילדים/מבוגרים המשתתפים בחוגים בלבד ייכנסו למבנים הבאים: מרכז תרבות, בית קהילה ואולם רב תכליתי. אין כניסה למלווים למרכז תרבות, בית קהילה והאולם הרב תכליתי. מלווים ימתינו מחוץ למבנים.
  2. הכניסה לפעילויות החוגים, הפנאי והנוער מותנית בהבאת אישור בריאות עדכני לאותו יום. לא תתאפשר כניסה לאף אחת מהמסגרות ללא אישור כתוב של ההורים. הצהרות הבריאות תשלחנה על ידי המדריכים. הצהרות בריאות לחתימה יוצבו בכניסה לכל מתחם.
  3. יתקיימו שינויים בלו”ז בחלק מהשיעורים בשל התאמה להנחיות משרד הבריאות. כל קבוצה תקבל עדכון מהמדריכים.
  4. ההנחיות לשימוש במבני ציבור מתעדכנות בהתאם להנחיות שוטפות של משרד הבריאות.

אנו עושים כמיטב יכולתנו ופועלים מול כל הגורמים הרלוונטיים על מנת לקדם החזרת פעילות מלאה לצד שמירה אחראית על בריאות המשתתפים. אנו מודעים לקושי שבהגבלות השונות, ומבקשים מהמשתתפים בחוגים ומההורים להישמע להנחיות.

פעילויות הפנאי