גמלא: הפחים הוחלפו, יותקנו מסתורי אשפה חדשים

מסתורי האשפה הוותיקים בשכונת גמלא נהרסו, ו-24 פחי אשפה ישנים הוחלפו בפחים חדשים, מעוצבים וגדולים

במסגרת מבצע שדרוג תשתיות האשפה שמבצעת עיריית חריש בשכונת גמלא נהרסו מסתורי האשפה המיושנים העשויים בטון, והוחלפו כל פחי האשפה הירוקים (בנפח 1,100 ליטר). במקומם הוצבו פחי אשפה חדשים, מעוצבים וגדולים הרבה יותר (בנפח 3,750 ליטר).

כמו כן הוצבו בשכונה פחי מחזור כחולים (לנייר, עיתונים וקרטונים) ופחי מחזור כתומים (לפלסטיק ומתכת).

מבצע שדרוג תשתיות האשפה בשכונת גמלא החל לפני מספר שבועות, ונמצא כעת בעיצומו. בסך הכל הוחלפו במסגרת המבצע 24 פחי אשפה ירוקים והוצבו במקומם 16 פחי אשפה חדשים וגדולים הרבה יותר, וכן 8 פחי מחזור כתומים ו-8 פחי מחזור כחולים.

בקרוב תתקין העירייה מסתורי אשפה חדשים ודקורטיביים שנעימים יותר למראה מהמסתורים הישנים.

הפחים הוחלפו