האתון הפצועה מצאה חיים חדשים

האתון שנמצאה לפני כחודש בשכונת הפרחים פצועה ומיובשת, מקבלת יחס חם ועוטף בעמותה שמחלצת ומשקמת חמורים שעברו התעללות והזנחה. ויש לה גם שם חדש

סוף טוב: זוכרים את האתון שנמצאה לפני כחודש בשכונת הפרחים פצועה ומיובשת, והועברה על ידי העירייה לחווה מוגנת?

אנחנו שמחים לספר שהיא מצאה חיים חדשים! מהחווה המוגנת היא הועברה לעמותת “להתחיל מחדש” במושב חירות שמחלצת ומשקמת חמורים ובעלי חיים נוספים שעברו התעללות והזנחה.

שרון כהן, מייסדת ומנהלת העמותה, מספרת שהאתון בערך בגיל 30, והיא הגיעה אליהם במצב של תת תזונה: “עיריית חריש הצילה את חייה כשהעבירה אותה לטיפול, וגם בחווה המוגנת עשו עבודה טובה, במצבה היא לא הייתה שורדת הרבה זמן. מעבר למזון הרגיל היא מקבלת אצלנו שלוש פעמים ביום תוספות של דייסות אספסת שמיועדות לבעלי חיים במצבה”.

בעמותה היא מקבלת יחס חם ועוטף במתחם שנקרא “בית אבות לחמורים”. כהן מסבירה: “מדובר במעין ‘דיור מוגן’ לחמורים זקנים שצריכים טיפול מיוחד”.

אה, והיא קיבלה גם שם חדש: מותק!