הודעה להורים על פעילויות הקיץ במערכת החינוך

העירייה נערכת השנה להפעלת תוכנית בתי הספר של החופש הגדול גם בגני הילדים, גם בבתי הספר היסודיים ובכיתות ז'-י"א. הודעה מפורטת נפרסם בקרוב. בינתיים יש פרטים שחשוב לנו שתדעו

העירייה נערכת השנה להפעלת תוכנית בתי הספר של החופש הגדול גם בגני הילדים, גם בבתי הספר היסודיים ובכיתות ז’-י”א. פרטי התוכנית הועברו על ידי משרד החינוך רק לפני ימים ספורים, ואנו מגבשים כעת את המתווה המלא שיופעל בחריש. הודעה מפורטת נפרסם בקרוב. בינתיים חשוב לנו שתדעו:

הפעילות בגני הילדים ובבתי הספר היסודיים תתקיים בימים ראשון עד חמישי עד השעה 13:00 בין התאריכים 1.7-21.7 ללא עלות להורים (זאת מאחר שהשנה חריש עדיין מדורגת באשכול סוציו-אקונומי 3). העירייה תפתח צהרונים עבור הורים שמעוניינים בכך (בתשלום ובכפוף למספר נרשמים מינימלי).

תתקיים פעילות קיץ גם בכיתות ז’-י”א בהתאם להנחיות משרד החינוך, שאת המתווה המדויק שלה אנו מגבשים בימים אלה.

ומה אחרי 21.7?

העירייה נערכת לפתיחת מסגרות חינוכיות נוספות לילדי הגנים וכיתות א’-ד’ לאחר סיום פעילות בתי הספר של החופש הגדול. ההרשמה למסגרות אלה תהיה בתשלום והן ייפתחו בכפוף למספר נרשמים מינימלי. עלויות, תאריכים מדויקים ופרטים נוספים נפרסם בהמשך.

פרטים נוספים נפרסם בקרוב.

פעילויות קיץ