הוצבה אנטנה סלולרית על בניין העירייה

מדובר באנטנת תורן בגובה 9 מטר, שתתחיל לפעול בקרוב לאחר כל הבדיקות הנדרשות. האנטנה הבאה מתוכננת לקום סמוך לבסיס מג"ב

ממשיכים בפריסת האנטנות הסלולריות בחריש: הפעם על גג בניין העירייה. מדובר באנטנת תורן בגובה 9 מטר שתתחיל לפעול בקרוב לאחר כל הבדיקות הנדרשות.

גם על גג המבנה הציבורי של מרכז תרבות ופנאי הוצבה אנטנה סלולרית, וכן במקומות נוספים ברחבי העיר.

אנו מודעים לבעיית הקליטה הסלולרית בחלק מהשכונות בחריש ועושים מאמצים כדי לזרז פריסה סלולרית מלאה. בחודש שעבר אירחנו את צמרת משרד התקשורת בראשות המנכ”לית עו”ד עינבל משש, אשר הגיעה לסייע לנו בהסרת חסמים ביורוקרטיים שמעכבים הקמת אנטנות נוספות.

האנטנה הבאה בחריש מתוכננת לקום סמוך לבסיס מג”ב על תורן בגובה של כ-45 מטר, והיא תיתן מענה סלולרי ראוי לשכונת בצוותא, וגם תשפר את הקליטה הסלולרית לתושבי מעו”ף והפרחים.