העירייה חנכה מתחם חדש לארגון הנוער יחדיו

המתחם כולל מבנים יבילים ומרחבי פעילות רחבים על פני שטח של דונם. העירייה הקימה עד כה 4 מתחמי קבע עבור תנועות וארגוני הנוער בחריש

עיריית חריש חנכה (שלישי) את מתחם ארגון הנוער יחדיו שנבנה בחודשים האחרונים ברחוב ברקת 30, סמוך לביה”ס תלמי הדר.

המתחם משתרע על פני שטח של כדונם וכולל מרחבי פעילות רחבים, שני מבנים יבילים המכילים 3 חדרי פעילות וממ”ד, שירותים ומטבחון, רחבה גדולה מרוצפת ומקורה בקירוי נגלל עבור פעילות חוץ ורחבה נוספת המיועדת לפעילות שטח.

ארגון הנוער “יחדיו” פועל בעיר כבר 6 שנים, ונותן מענה לתלמידי כיתות ד’ ומעלה. הארגון בחריש כולל כבר 100 חניכים וחניכות. יחדיו דוגל בהנחלת ערכים חברתיים לצד ערכים תורניים, כפי שהארגון חרט על דגלו: “בן תורה, לוקח אחריות, שואף להצליח”.

בטקס החנוכה השתתפו ראש העיר יצחק קשת, חבר המליאה שלמה פרץ, מנכ”ל ארגון שלבים הרב אילן קוסמן, מנכ”ל ארגון יחדיו ישראל שילה, חניכי התנועה ועוד.

הרב קוסמן אמר בטקס: “ברוח התקופה היסודות שעליהם עומד ארגון הנוער יחדיו מקבלים משנה תוקף: האחדות, לקיחת האחריות והקרבה לבורא עולם, כולנו חשים כעת במשמעות העמוקה של הנ”ל”.

זהו המתחם הרביעי שבנייתו הושלמה על ידי העירייה, והוא מצטרף למתחמי הקבע של תנועות הצופים והשומר הצעיר שכבר נחנכו בשנה החולפת, וכן למתחם החדש של תנועת בני עקיבא שייחנך מחר.

בסה”כ השקיעה העירייה בפרויקט מתחמי הנוער כ-7.7 מיליון ש”ח מהתקציב העירוני, ללא כל תמיכה חיצונית.

המבנה החדש של ארגון יחדיו
מנכ”ל יחדיו ישראל שילה בטקס