העירייה מקדמת הקמת פארק בשכונת מעו”ף

בעקבות פניות רבות לעירייה דרש ראש העיר ממשרד השיכון הקדמה משמעותית של הקמת פארק בשכונה. אנו שמחים לעדכן שמשרד השיכון נענה לבקשה

עיריית חריש מקדמת את לוחות הזמנים להקמת פארק בשכונת מעו”ף. מעו”ף היא שכונה שמתוכננת לְשַׁלֵּב מגורים, מסחר ותעסוקה. על פי התכנון המקורי של משרד השיכון, הפארק אמור לקום רק לאחר שיווקי יחידות המסחר בשכונה. אך בעקבות פניות רבות לעירייה מתושבים דרש ראש העיר יצחק קשת ממשרד השיכון להקדים באופן משמעותי את לוחות הזמנים להקמת הפארק, ואנו שמחים לעדכן שמשרד השיכון נענה לבקשה.

על פי תוכנית העירייה, שאושרה על ידי משרד השיכון, יוקם הפארק על שטח של כ-5 דונם בחלק המערבי של השכונה. הקמת הפארק תיכנס בחודשים הקרובים לתוכנית העבודה המעודכנת של משרד השיכון, ולאחר מכן יחלו תהליכי התכנון והביצוע. מדובר בהקדמה של לפחות שנה מלוח הזמנים המתוכנן.

העירייה תעדכן בהמשך על התקדמות התוכנית.