העירייה פותחת את גן השעשועים החדש ברחוב כלנית

הגן נפתח לאחר שקיבל השבוע את היתר האכלוס. שאר מתחם הפארק נמצא כעת בשלבי פיתוח, וייפתח לציבור בהמשך

גן השעשועים החדש ברחוב כלנית שבשכונת הפרחים קיבל השבוע את היתר האכלוס מהוועדה המיוחדת לתכנון ובנייה, והעירייה פותחת אותו כעת לציבור. בגן הוצבו מתקני משחק, ובהם קרוסלה, נדנדות ועוד. המתקנים מוצבים על משטח גומי.

החלק הנוסף במתחם – פארק חורש טבעי, אתר עתיקות ופינת רויטל (פינת הנצחה) – נמצא בשלבי פיתוח. הוא סגור כעת לציבור וייפתח בהמשך. החלק הזה יכלול פארק חורש טבעי וגשר עץ שייבנה מעל פני השטח ויחבר את רחוב לוטם עם רחוב כלנית. כמו כן, יישמרו במקום אתר העתיקות הקיים בו וגם פינת ההנצחה (“פינת רויטל). במקום תוקם גם פינת תצפית.

גן השעשועים החדש ברחוב כלנית מצטרף לפארק נוסף בשכונת הפרחים שהעירייה פתחה לפני כחודשיים בסמוך לכיכר הזיתים.

הפארק החדש. צילום -מור שקיפי לאטי