חדש בחריש: ארבע תחנות איסוף פסולת אלקטרונית

התחנות מיועדות לאיסוף פסולת אלקטרונית ביתית מכל הסוגים. המיקומים המדויקים בפנים

חדש בחריש: העירייה הציבה בשיתוף תאגיד “אקומיוניטי” ארבע תחנות איסוף פסולת אלקטרונית, אחת בכל שכונה. התחנות מיועדת לאיסוף פסולת אלקטרונית ביתית מכל הסוגים: מסכי טלוויזיה, מחשבים, מיקרוגלים, מאווררים, מכשירי טלפון, סוללות, צעצועים חשמליים וכד’.

פסולת אלקטרונית מהווה כ-2% מסך הפסולת הביתית בממוצע, אבל כ-70% מהחומר הרעיל הקיים בפסולת.

את התחנות מיקמה העירייה בכל שכונה בסמוך למוסדות חינוך. אלה המיקומים המדויקים: כלנית 27, ההתחדשות 8, מרגלית 1 וגפן 33.

המחזור מתבצע על ידי תאגיד “אקומיוניטי”, המקדם מקומות תעסוקה לאנשים עם צרכים מיוחדים. ניתן להוציא פסולת אלקטרונית לתחנות האיסוף לאורך כל ימות השבוע.

אנו מזכירים שהוצאת פסולת אלקטרונית לשפת המדרכה מותרת רק בימי שלישי מהשעה 14:00 ועד השעה 11:00 בימי רביעי.

תחנות איסוף פסולת אלקטרונית