חריש משתתפת בתחרות “קריה יפה ומקיימת בישראל יפה”

צוות שיפוט מטעם המועצה לישראל יפה סייר בעיר כדי להתרשם מפרמטרים שונים: ניקיון, איכות חיים, שמירה על ערכי הטבע והנוף וטיפוח המרחב הציבורי

חריש משתתפת בתחרות “קריה יפה ומקיימת בישראל יפה” לשנת 2021 של המועצה לישראל יפה.

צוות השיפוט, שכלל שלושה נציגים, פתח את הבוקר בפגישה עם ראש העיר יצחק קשת ועם הדרג המקצועי שבה קיבל סקירה על חריש ועל היותה חלוצה בפרויקטים חדשניים בתחום החינוך, הבינוי, קיימות ואיכות הסביבה.

לאחר מכן יצא צוות השיפוט יחד עם הדרג המקצועי בעירייה לסיור ברחבי העיר שכלל את המרחב הציבורי, השכונות, מוסדות החינוך, הפארקים ומרכז תרבות ופנאי.

לדברי המועצה לישראל יפה, התחרות מעודדת פיתוח של הסביבה העירונית על פי העקרונות המודרניים, המכתיבים יצירת שיווי משקל נאות בין הבנייה האורבנית לטיפוח הריאות הירוקות.

צוות השיפוט בודק בין השאר השקעה באיכות החיים המתבטאת בניקיון העיר, בשמירה על ערכי הטבע והנוף ובטיפוח הרחובות, הגנים ושאר הפינות במרחב הציבורי בישוב.

צוות השיפוט ועובדי העירייה בסיור בעיר
תחרות קריה יפה