חשיפה ראשונה: כך ייראו שני בתי הספר החדשים בשכונת הפרחים

עיריית חריש מקימה בית ספר ממלכתי ברחוב כלנית, ובית ספר ממלכתי-דתי לבנות ברחוב סביון. קבלו הדמיות ראשונות

עיריית חריש מקימה שני בתי ספר חדשים בשכונת הפרחים, וחושפת הדמיות ראשונות של המבנים. בית הספר הממלכתי ממוקם ברחוב כלנית, וצפוי לקלוט בשלב הראשון כ-250 תלמידים. בית הספר הממלכתי דתי לבנות נקרא “כנפי רוח”- בנות. הוא ממוקם ברחוב סביון, ובשלב הראשון צפויות ללמוד בו כ-350 תלמידות.

שני בתי הספר נבנו בהשקעה גדולה מאוד, ובסטנדרט גבוה. כל בית ספר משתרע על פני כ-2,400 מ”ר, ובכל בית ספר יש 18 כיתות לימוד, ספרייה, מעבדות, חדר מורים ומגרש ספורט משולב – הכולל שני מגרשי כדורסל ומגרש כדורגל. שני בתי הספר החדשים ימשיכו את רוח הלמידה החדשנית של מערכת החינוך העירונית בחריש, באמצעות חדשנות פדגוגית ורמה אנושית גבוהה, ויחנכו לערכים של חיבור לקהילה. בימים אלה פועלת העירייה ביחד עם משרד החינוך לבחירת מנהלים לבתי הספר החדשים במסגרת מכרזי ניהול.

ביהס ממלכתי