יתרות של כ-10 מיליון שקל יועברו לעירייה

הודעת ראש העיר: אושרה החלטת ממשלה שמאריכה את תוקף הסיוע הממשלתי המיוחד לחריש: יתרות תקציביות בסך של כ-10 מיליון שקל יועברו לעירייה

הודעת ראש עיריית חריש יצחק קשת

“בשורה מצוינת לחריש: ראש הממשלה בנימין נתניהו העביר לפני שעה קלה החלטת ממשלה שמאריכה את תוקף הסיוע הממשלתי המיוחד לעיר! המשמעות האופרטיבית: יתרות תקציביות בסך של כ-10 מיליון שקל יוחזרו מקופת המדינה ויועברו לעיריית חריש.

בתקופה האחרונה נפגשתי פעמיים עם ראש הממשלה, שהוא חבר אישי שלי ושותף אמת של חריש, לצורך קידום ענייניה של חריש. בעקבות הדיונים שלנו קודמה ההחלטה הזאת על ידי מנכ”ל משרד ראש הממשלה באופן אישי, ועברה היום בממשלה. חשוב מכך: אני ממשיך לפעול באינטנסיביות מאחורי הקלעים בערוץ ישיר מול ראש הממשלה והשרים הבכירים להעברת החלטת ממשלה חדשה לחריש שתסייע לנו להמשיך להזניק את חריש קדימה.

אני מודה לראש הממשלה על ההירתמות לפיתוחה של חריש, ועל הבעת האמון שלו בעיר ובעיריית חריש!”

ראש העיר וראש הממשלה