כדאי להכיר: השירות הפסיכולוגי-חינוכי של העירייה

עיקר הפניות לשפ"ח של עיריית חריש מגיעות דרך מוסדות החינוך, אבל ניתן לפנות גם בוואטסאפ או בטלפון. הורים לבני 4-3? יש לנו קו ייעוץ עבורכם

כדאי לדעת: עיריית חריש מפעילה שירות פסיכולוגי-חינוכי (שפ”ח), השוכן בקומה השנייה בבניין ברחוב טופז 2.

ייעודו של השפ”ח הוא קידום התפתחותם ובריאותם הנפשית של כלל התלמידים במערכת החינוך. בשעת חירום השירות מורחב וניתן לכלל הקהילה.

עיקר הפניות לשירות הפסיכולוגי-חינוכי בחריש מגיעות דרך מוסדות החינוך (בקשה ניתן להפנות לגננת/מורה/יועץ/יועצת). ניתן לפנות גם ישירות דרך מזכירות השפ”ח בטלפון מס’ 04-6186088, או בהודעות ווטסאפ בלבד למספר 052-6292531.

השפ”ח מפעיל קו ייעוץ להורי ילדים בגילי 4-3: שיחות ייעוץ והכוונה בנושאים התפתחותיים, התנהגותיים ורגשיים. ניתן להתקשר בימי שני בין השעות 18:30-16:30 לטל׳ 052-6292531

השירות הפסיכולוגי- חינוכי של העירייה