כלים רב פעמיים בגני הילדים בחריש!

כל גני הילדים בחריש יעברו לכלים רב פעמיים וכבר בשנה הקרובה כל הכלים החד פעמיים יוצאו מהגנים

נוסף על כך, האוכל יאוחסן במגשים מנירוסטה במקום קופסאות פלסטיק המתאימות פחות לתנאי החום.

עיריית חריש רכשה מדיחי כלים ואלפי כלים רב פעמיים לכל 61 גני הילדים בעיר.

מנהלת מחלקת גני הילדים ענת אלבז: “היתרון הגדול של הפרויקט הוא החיסכון העצום בחד פעמי והעברת הערכים לילדים לשמירה על הסביבה. הילדים עוזרים בפינוי הצלחות וניקוי השאריות לפח, וחוץ מזה יותר נעים ונוח לאכול בצלחת ובסכום רגיל מאשר חד פעמי”.

חבר המועצה גיל פישר שיזם את המעבר לרב פעמי: “אני שמח על הצלחת המיזם ומודה לראש העיר יצחק קשת על קידום המהלך. אני סבור שהוא יתרום לילדי הגנים הן בפן החינוכי והן בפן הבריאותי וכמובן יתרום להגנה על איכות הסביבה של כולנו. כולי תקווה שמהגנים תצא הבשורה שתפחית את השימוש בכלים חד פעמיים בעיר ובכלל”.

שומרים על הסביבה, יותר בריא, יותר חינוכי.

כלים רב פעמיים בגני הילדים