לא רק בינוי: גויסו כ-150 עובדים חדשים

העלייה הדרמטית במספר התלמידים בבתי הספר והגנים בשנת הלימודים הקרובה הצריכה גיוס של אנשי הוראה, סייעות, מנהלים ואנשי מנהלה . רוב העובדים החדשים הם תושבי חריש.

עיריית חריש גייסה בחודשים האחרונים כ-150 עובדים כדי לאייש משרות חדשות רבות במערכת החינוך העירונית הצומחת בקצב אדיר. כיום כ-80 אחוזים מעובדי הרשות עובדים במערכת החינוך העירונית בתפקידים שונים.

בשנת הלימודים תש”ף למדו בחריש כ-4,000 תלמידות ותלמידים, ובשנת תשפ”א יעמוד מספרם על כ-6,000. כדי להיערך לקליטתם גייסה העירייה 80 סייעות חדשות לגני הילדים, כ-30 סייעות אישיות ורפואיות חדשות, מנהלים לבתי הספר החדשים, כ-30 מורים לבית הספר אתגרי העתיד, חמישה פסיכולוגים חדשים לשירות הפסיכולוגי-חינוכי, מזכירות ואבות בית לבתי הספר החדשים וכן עובדים נוספים.

מנהלת אגף משאבי אנוש גלית אבישי-כהן ציינה כי חלק מהליכי הגיוס נערכו תחת מגבלות הקורונה והעירייה נדרשה להיערך לגיוסים בהתאם לאילוצי הקורונה. היא הוסיפה כי בימים אלה מתקיים קורס הכשרה לתומכות הוראה (סייעות) ובאוקטובר ייפתח קורס נוסף להכשרת סייעות נוספות.

מרבית העובדים שגויסו הם תושבי חריש. “יש בעיר שלנו הון אנושי משובח וחיוני הכולל מורות, סייעות, גננות ועוד. צמיחת העיר ומערכת החינוך היא גם בשורה תעסוקתית לתושבים רבים”, אמרה אבישי-כהן.

גויסו כ-150 עובדים חדשים