למרות משבר הקורונה עיריית חריש ממשיכה בתנופת הבינוי

יותר מ-32 מיליון שקלים יושקעו בבניית 22 כיתות גן חדשות ברחבי העיר

מועצת העיר אישרה בישיבתה שהתקיימה ב-19.4, את ההשלמות התקציביות שהשיג ראש העיר יצחק קשת ממשרד החינוך להקמת כיתות הגן החדשות. מדובר ב-4 כיתות גן שיוקמו ברחוב רובין, 4 כיתות שיוקמו ברחוב תאנה, 4 כיתות שיוקמו ברחוב לוטן, 6 כיתות שיוקמו בשכונת מעוף וכן 4 כיתות חדשות שיוקמו ברחוב שקד.

כמו כן אישרה המועצה השלמת תקציבית לבניית שני בתי ספר של 18 כיתות בשכונת הפרחים בסך כולל של כ-34 מיליון שקל. בעקבות משבר הקורונה וההגבלות נוצר עיכוב בהליך הבינוי בשבועות האחרונים. עם זאת המטרה נותרה ונשארה פתיחת כל הגנים והכיתות בתחילת שנת הלימודים הקרובה.

ראש העיר יצחק קשת: “משבר הקורונה הציב בפנינו אתגרים וקשיים לא פשוטים, אבל אנחנו ממשיכים לעבוד בשיא המרץ. הצלחנו להשיג את התקציבים הנדרשים, ונעשה הכל כדי לפתוח את שנת הלימודים הבאה עם בתי ספר וכיתות גן חדשים. אני רוצה להודות לחברי המליאה על השותפות המלאה בהשגת המטרות והיעדים למען תושבי חריש”.

הדמיית ביהס ממלכתי דתי לבנות, אדריכל רועי יצחק