משחק קופסה חדש: בִּשְׁבִילֵי חריש

המטרה המרכזית של המשחק שפיתחה העירייה היא לחזק את תחושת השייכות של הילדים לעיר. קופסאות המשחק יחולקו לגני החובה ולכיתות בתי הספר היסודיים

משחק קופסה חדש לגני החובה ולכיתות בתי הספר היסודיים: בִּשְׁבִילֵי חריש!

המשחק החדש שפיתחה העירייה, יחד עם נציגי מנהלים, מורים ותלמידות מבית ספר כנפי רוח בנות, כולל לוח גדול עם מפת חריש. מסלול המשחק עובר דרך כל שכונות העיר, והשחקנים מתקדמים ברחובות המרכזיים. המשחק כולל כרטיסי שאלות שמקוטלגות לפי השכונות השונות: החורש, אבני חן, מעו”ף, הפרחים ובצוותא.

אסנת אבידן ואורלי רמות, ממכון המחקר והפיתוח לחינוך של העירייה “סינפסה”, מסבירות שהמטרה המרכזית של המשחק היא לחזק את תחושת השייכות של הילדים לעיר, שעומדת בבסיס תפיסת החינוך העירונית “דרך חריש”: “אחד האתגרים הגדולים של מערכת החינוך בעיר חדשה הוא לסייע בהתאקלמות של ילדים שהגיעו מערים אחרות, והמשחק הזה הוא עוד כלי שפיתחנו כדי לסייע בכך”.

קופסאות המשחק יחולקו למורים ולגננות באירוע העירוני השנתי, “חוצות היוצרים חינוך”, שיתקיים ביום שני הקרוב. למעוניינים: בהמשך המשחק יהיה זמין גם לרכישה באופן פרטי!