נערכים לחורף: ניקוי קולטנים ושטיפת קווי ניקוז

במהלך הקיץ ובימים אלה מבצעת העירייה עבודות היערכות לקראת הגשמים. העבודות כוללות בין היתר ניקוי קולטנים, שטיפת קווי ניקוז ופתיחת צירי ניקוז ראשיים.

במסגרת העבודות משתמשים השנה צוותי העירייה ב”ביובית קומבי” המצוידת במכשור מתקדם לסילוק פסולת בתעלות ניקוז וביוב.

הביובית מפעילה לחץ מים אדיר ומסלקת מפגעים שעלולים לגרום לחסימת התעלות בעת הגשמים ולמניעת ניקוז תקין.

עד כה שאבה הביובית כמויות גדולות של פסולת בניין, אספלט, סלעים, עלים וחפצים שונים שעלולים היו ליצור סתימות ברשת הניקוז העירונית.

במסגרת פתיחת צירי הניקוז הראשיים של העיר השתמשה העירייה בציוד הנדסי כבד על מנת לפנות חסמים וצמחייה וכדי לאפשר זרימה חלקה של מי הגשמים.

היערכות לקראת הגשמים
ניקוי קולטנים ושטיפת קווי ניקוז