נפתח הכביש החדש לשכונת הפרחים

לפתיחת הכביש לתנועה נדרשו אישורים שהתקבלו רק בימים האחרונים. הכביש בעל שני נתיבי נסיעה לכל כיוון, וצפוי בעתיד להיות דרך הגישה לכניסה הדרומית לחריש

העירייה פתחה את כביש הגישה החדש לשכונת הפרחים, לאחר שבימים האחרונים הסתיימו עבודות התשתית הנדרשות. הכביש החדש הוא רחב ונוח ובעל שני נתיבי נסיעה לכל כיוון. הוא מחבר בין שדרות דרך ארץ לרחובות לוטם ויקינתון, ומשפר את הנגישות לשכונת הפרחים. הכביש, בעל שני נתיבי נסיעה לכל כיוון, צפוי בעתיד להיות דרך הגישה לכניסה הדרומית של חריש (כביש 611 החדש).

ראש העיר, יצחק קשת: “עבודות הסלילה הסתיימו כבר לפני זמן מה וממבט מבחוץ נראה היה שהכביש כבר מוכן, אבל היו עבודות תשתית תת קרקעיות נחוצות שהסתיימו רק בימים האחרונים. כמו כן, לפתיחת הכביש לתנועה נדרשו אישורים שהתקבלו רק בימים האחרונים. נותרו עבודות תשתית נוספות שיש להשלים, אך את העבודות האלה נוכל לבצע כשהכביש כבר פתוח לתנועה”.

העירייה מאחלת לכולם נסיעה נעימה.

צילום-מור שקיפי לאטי