עדכון בעניין החולים המאומתים החדשים בחריש

שבעת החולים החדשים הם עובדים זרים שעבדו בענף הנדל"ן בעיר. בהנחיית ראש העיר, יצחק קשת, עם קבלת המידע פעלה העירייה במספר מישורים. הפירוט לפניכם.

על פי נתוני משרד הבריאות מספר החולים המאומתים בחריש עלה ל-14 היום. שבעת החולים החדשים הם עובדים זרים שעבדו בענף הנדל”ן בחריש. בהנחיית ראש העיר, יצחק קשת, עם קבלת המידע פעלה העירייה באופן מידי במספר מישורים על מנת לצמצם ככל הניתן את החשיפה לנגיף בעיר:

• העירייה וידאה שאף אחד מהחולים כבר לא שוהה בחריש.
  • הנהלת אתר הבנייה שבו עבדו החולים נדרשה על ידי העירייה לבצע חיטוי של כל מרחבי העבודה.
  • העירייה העבירה דרישה לכל חברות הבנייה הפועלות בחריש שעליהן לבצע בדיקות קורונה לכל העובדים.
  • כל חברות הבנייה הפועלות בעיר זומנו לפגישות הבהרה במשרדי העירייה ביום ראשון, כדי לוודא את קיום הנחיות העירייה והשמירה על כל כללי הזהירות הנדרשים.

העירייה עומדת בקשר רצוף עם משרד הבריאות, ותמשיך לעדכן. נוסיף שנכון להיום שוהים 33 תושבי חריש בבידוד. למקומות שבהם שהו חולי קורונה מאומתים בחריש היכנסו לאתר משרד הבריאות בקישור הבא: https://www.gov.il/he/departments/news/harish-corona

עדכון קורונה