עדכון חשוב בנוגע לנגיף הקורונה

עדכון חשוב: בעקבות החרפת צעדי ההתגוננות מפני נגיף הקורונה כינס היום ראש העיר יצחק קשת ישיבת חירום בהשתתפות כלל מנהלי האגפים והמחלקות בעירייה לבחינת המשמעויות של ההנחיות החדשות מטעם משרד הבריאות. ראש העיר הנחה את אנשי המקצוע לשמור על שגרת עבודה ומתן שירותים עירוניים לתושבי חריש ככל הניתן בכפוף להגבלות של משרד הבריאות. אנו מעדכנים את הציבור במספר החלטות שהתקבלו בתום סדרת התייעצויות:

1. נכון לרגע זה, מערכת החינוך העירונית ממשיכה לפעול כסדרה. על פי דיווחים בתקשורת מצב זה עשוי להשתנות בקרוב, אנו נעדכן במקרה הצורך.
  2. העירייה תוודא את קיומם של חומרי חיטוי במוסדות החינוך.
  3. אירועים עירוניים שבהם צפויים להשתתף יותר מ-100 איש – יבוטלו.
  4. הרצאתו של יובל אברמוביץ’, שהיתה מתוכננת ליום 26.3 באולם התרבות, מבוטלת.
  5. סיור לעולים ולמועדון 60+ לכפר חב”ד, שהיה מתוכנן ליום 24.3, מבוטל.
  6. אירועי שבוע המעשים הטובים בחריש, שהיו מתוכננים להתקיים בין התאריכים 22.3-26.3, נדחים למועד אחר.
  7. כל חוגי הספורט, הפנאי והקהילה מתקיימים כסדרם.
  8. הגבלות ההתקהלות של משרד הבריאות תקפות גם לבתי כנסת. במקרים של התקהלות מתפללים שגדולה מ-100 איש יש לפצל את המניין.
  9. על מנת למנוע התקהלויות ככל האפשר אנו קוראים לכם להשתמש בשירותים המקוונים שלנו באתר העירייה במקריםשבהם אין הכרח להגיע למרכז שירות לתושב.

בכל שאלה ניתן לפנות למוקד משרד הבריאות בטלפון 5400ולמרכז שירות לתושב בטלפון 6719.

נגיף הקורונה