עיריית חריש מסייעת לעסקים המקומיים בזמן המלחמה

תשלום הארנונה יידחה, יתקיימו מפגשי ייעוץ מקצועיים לבעלי עסקים ומפגשי נטוורקינג בתדירות גבוהה יותר

עיריית חריש פועלת כדי לסייע לעסקים המקומיים בזמן המלחמה

מועד תשלום הארנונה לבעלי עסקים יידחה ליום 1.12.23. כמובן שלא תיגבה ריבית פיגורים על התשלום שנדחה; הפרשי הצמדה, ככל שיהיו, יוצמדו לתשלום הדחוי.

העירייה תצא בקמפיין שילוט חוצות שיקרא לתושבים לקנות בחריש ולחזק את העסקים המקומיים.

העירייה תקיים מפגשי ייעוץ מקצועיים בזום לבעלי עסקים. מפגש ראשון יתקיים מחר (יום חמישי, 26.10) בנושא “עסקים חזקים בעת משבר: כלים וטיפים לחוסן ויציבות עסקית”. קישור: https://us02web.zoom.us/j/85323612367…

מפגשי נטוורקינג לעצמאים ובעלי עסקים יתקיימו בתקופה הזו בתדירות גבוהה יותר: אחת לשבוע במקום אחת לשבועיים. עד כה התקיימו שני מפגשים פרונטליים ומפגש אחד בזום, שבמסגרתו בעלי העסקים העלו צרכים וקשיים, והעירייה בוחנת איך ניתן לסייע.

שימו לב, מתחם החממה (לשעבר הקליקה) הוסב לשימוש חמ”ל המתנדבים, ולכן פעילות החממה הועברה למרכז תרבות ופנאי ברחוב שוהם.

צילום רחפן: מור שקיפי-לאטי