עיריית חריש מקימה מסתורי אשפה חדשים בשכונת גמלא

מסתורי האשפה הוותיקים בשכונת גמלא בחריש ייהרסו ובמקומם תקים עיריית חריש מסתורים חדשים ודקורטיביים.

פחי האשפה בשכונת גמלא מוצבים במסתורים מיושנים מבטון. במסגרת מבצע שדרוג תשתיות האשפה שתבצע העירייה בשכונה בימים הקרובים יוחלפו המסתורים האלה במסתורים חדישים שנעימים יותר למראה ולשימוש. במסגרת המבצע יוחלפו גם פחי האשפה הירוקים (בנפח 1,100 ליטר) לפחי אשפה מעוצבים וגדולים הרבה יותר (בנפח 3,750 ליטר). כמו כן, תציב העירייה בשכונה פחי מחזור כתומים (לפלסטיק, מתכת וקרטוני משקה) וכחולים (לנייר, עיתונים וקרטונים).

בחלק הצפוני של שכונת גמלא יתבצעו העבודות בין התאריכים 19.1.20-23.1.20, ובחלק הדרומי של השכונה יתבצעו העבודות בין התאריכים 26.1.20-30.1.20.

ראש העיר, יצחק קשת: “חריש היא עיר צומחת שמתפתחת כל הזמן במהירות מסחררת, אך אנו דואגים כל העת לטפח גם את השכונה הוותיקה ולהעניק לה את כל המשאבים הדרושים בכל תחום”.

מסתורי אשפה