קבלת קהל במחלקת הגבייה – בכל ימות השבוע

שעות קבלת הקהל הורחבו לאור התפתחות האכלוס. הכניסה תתאפשר באמצעות זימון תור וכפוף להנחיות משרד הבריאות

לשירותכם בכל ימות השבוע!

בהתאם לתוכנית העבודה השנתית ולהתפתחות האכלוס בחריש, אנו מרחיבים את שעות קבלת הקהל במחלקת הגבייה, ומעתה היא תהיה בכל ימות השבוע (במקום שלושה ימים בשבוע עד כה).

להלן שעות קבלת הקהל המעודכנות במחלקת הגבייה:

• ימים א’, ב’, ד’, ה’: 12:30-8:30
  • יום ג’: 18:00-15:00

קבלת הקהל תתאפשר כפוף למספר הגבלות בהתאם להנחיות משרד הבריאות:

• השירות יינתן באמצעות זימון תור מראש. ניתן לזמן תור באתר העירייה או לחלופין בטלפון 6719* במרכז שירות לתושב.
  • מספר האנשים שיוכלו לשהות בו בזמן במבנה מוגבל בהתאם להנחיות הקורונה.
  • על מנת לאפשר מספר מרבי של מקבלי שירות, תתאפשר כניסה של מקבל שירות יחיד מול נציג גבייה ללא מלווה (למעט מקרים הנדרשים במלווה).
  • חלה חובת עטיית מסכה לאורך כל השהות במבנה.
  • יש לבצע רישום בכניסה.

אנו מזכירים כי רוב השירותים עומדים לרשותכם באתר העירייה וניתנים לביצוע בקלות, מכל מקום וללא צורך בהמתנה לנציג

ניתן לפנות גם למוקד הטלפוני בטל’ 6719* בימים א’, ב’, ד’, ה’ בין השעות 16:00-8:30 וביום ג’ בין השעות 18:00-13:30.

מחלקת הגבייה