ראש העיר: אנטנה סלולרית תוקם בקצה שטח הפארק העירוני העתידי

ראש העיר יצחק קשת פרסם אמש עדכון חשוב לתושבי חריש בעניין הקמת אנטנה סלולרית ראשונה בעיר. קשת כתב בעמוד הפייסבוק שלו: “החלטנו להמשיך בתכנון המקורי ולאפשר לקדם הקמת אנטנה בקצה שטח הפארק העירוני העתידי”.

“תושבי חריש סובלים כיום מהיעדר קליטה סלולרית טובה. מעבר לכך שמדובר בפגיעה באיכות החיים, היעדר אנטנות בעיר גורם לקרינה מוגברת מהטלפונים הסלולריים של כל אחד מהתושבים”.

“האנטנה תוקם על ידי חברות הסלולר על פי חוק והיא תשפר באופן משמעותי את הקליטה ברחבי העיר. המיקום נבחר לאחר בדיקת חלופות שונות שערכו חברות הסלולר, ונמצא שהוא זה שייתן את המענה המיידי הטוב ביותר לתושבי חריש”

“הקשבנו בקשב רב להתנגדות שהביעו מספר תושבים שמתגוררים באזור והתנהלנו מולם בשקיפות מלאה. הטענות נבדקו לעומק, והעירייה קיימה מפגש הסברה ומתן מידע בהשתתפות מומחה לקרינה אלקטרומגנטית, אשר הבהיר היטב שהאנטנה תוקם בהתאם לכל הכללים ולכל התקנים המחמירים ביותר”.

“חריש מתפתחת ומתאכלסת בקצב אדיר והאנטנה הזו לא תספיק. העירייה תקדם בהמשך הקמת אנטנות נוספות ברחבי העיר”.

אנטנה סלולרית