40 מצלמות אבטחה נוספות יוצבו בחריש

המצלמות החדשות יצטרפו ל-250 מצלמות האבטחה שכבר פזורות ברחבי חריש כולה. המטרה: לתעד את הנעשה במרחב הציבורי ולהגביר את הביטחון האישי של התושבים

עיריית חריש תציב 40 מצלמות אבטחה נוספות ברחבי חריש. המצלמות יפנו לרחובות ולפארקים, יחוברו למוקד העירוני ויפעלו 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. מטרת הפרויקט היא לתעד מעשי ונדליזם, פריצות וגניבות רכב ושאר מעשי פשיעה ועבריינות במרחב הציבורי, וכן להוות אמצעי נוסף לפיקוח על תהליכי הבנייה המואצים בעיר. בכך מסייעות המצלמות להגברת הביטחון האישי של התושבים. כ-250 מצלמות אבטחה פועלות כבר כיום ברחבי חריש. תוספת מצלמות האבטחה תציב את הרשות המקומית בין המובילות בארץ בהיבט שמירת הביטחון האישי של הציבור ומניעת ונדליזם במרחב הציבורי.

עיר חכמה

שלב המכרז הסתיים, ונבחרה חברה שתוציא את הפרויקט לפועל. אגף הביטחון בעירייה מופקד על הביצוע. תוכנית זו הינה חלק ממדיניות “עיר חכמה”. תעבורת התקשורת של המצלמות מתבצעת באמצעות סיבים אופטיים, המשפרים באופן משמעותי את איכות הצילום ואת היכולת לניתוח אירועים.

מורדי בן שמעון, מנהל אגף הביטחון בעיריית חריש: “פרויקט המצלמות מקודם במסגרת הפעילות השוטפת שלנו למען ביטחון התושבים, הן בשגרה והן בחירום. העירייה פועלת באופן הדוק ויומיומי בשיתוף עם ארגוני החירום, בהם משטרה, מד”א, כיבוי אש, פיקוד העורף וגופים נוספים, מתוך מגמה לאפשר שגרת חיים בטוחה ככל שניתן בעיר שנמצאת בתהליך הקמה. הפעילות בתחום המצלמות מתואמת עם המשטרה ומסייעת רבות באיתור חשודים”.

מצלמות אבטחה